Támogatás

Kit támogatunk

Kit támogatunk?

Számos olyan család van, ahol valamilyen okból – pl. tartós betegség, munkanélkülivé válás, család felbomlása – megváltoznak az anyagi körülmények. Sajnos előfordul, hogy egyik vagy mindkét szülő keresőképtelenné válik. Ezáltal a családban élő fiatalkorúak tanulása/taníttatása veszélybe kerül. Számukra segítség kell. Nekünk pedig támogatnunk kell azokat a gyerekeket, akik tanulni szeretnének. Akik anyagi hátrányból indulnak ugyan, de nem akarják feladni céljaikat és álmaikat.

Adományozás

Anyagi helyzettől függetlenül mindenkinek meg kell adni az esélyt a tanulásra. Szép számban vannak, akik szeretnének és tudnak is tanulni, ám ezzel súlyos anyagi teher nehezedik a családokra. Segítsen minket és általunk Őket.

Pénzadomány

Pénz

Pénzadomány

Felajánlásával segítheti a rászoruló fiatalok tanulmányait, ezzel hozzásegítheti őket egy szebb élethez, ahol az álmaikat együtt megvalósíthatjuk.

Szolgáltatásbeli adomány

Szolgáltatás

Szolgáltatásbeli adomány

Szeretettel várjuk jelentkezését, amennyiben (Ön pedagógus és) részt szeretne venni az alapítvány és támogatottjai céljainak megvalósításában.

Eszköz felajánlás

Eszköz

Eszköz felajánlás

Ha van új, vagy az Ön számára már felesleges, de működőképes, jó állapotban lévő laptopja, tabletje, szívesen eljuttatjuk rászoruló tanulóink számára.